Apunt Menorca 11a Fira d'Estocs de Menorca - Apunt Menorca

Maó acull l’11a Fira d’Estocs de Menorca

Del 6 al 8 de març el Recinte Firal de Menorca acull l’onzena edició de la Fira d’Estocs de Menorca. Enguany hi participaran un total de quaranta-tres expositors de diferents municipis de Menorca.

L’oferta, a més d’extensa, serà variada. Hi haurà, entre altres, articles de moda, calçat, complements, joguines, regals, bijuteria, roba interior, llibres, a més de productes d’informàtica i telefonia.

Les botigues que hi participaran són les següents: Basic, Ca’n Dineru, Cas Matalasser, Cas Sabater Pagés, Cirkus, Deportes Olímpics, Düquesa, Ecològica de Menorca, Es Guixonets, Es Poriol, Garriga, Grazia Moda i Complements, Íntim, Join Us Botiga Infantil, Juguettos, La Torre de Papel, Llibreria Merlin, Memphis, Passa i Bot, Perfil, Petits i Grans, Puerto Piel, Sa Formigueta, Star Shop, Top Sports, Traib Shop, Traus i Wish.

L’Associació de Comerciants de Menorca (Ascome) -organitzadora de la fira juntament amb l’Institut d’Innovació Empresarial de Balears (IDI), el Consell de Menorca i l’Ajuntament de Maó- confia en mantenir les bones xifres d’anys anteriors i consolidar la cita anual com el que és: un gran aparador “perquè els consumidors puguin accedir i descobrir fàcilment l’oferta comercial de tota l’illa”.

L’horari, ininterromput, serà el següent:
Divendres 6 de març: de 10 a 21 hores;
Dissabte 7 de març: de 10 a 21 hores;
Diumenge 8 de març: de 10 a 20 hores.