Apunt Menorca Maó celebra la Festa del Medi Ambient

Maó celebra la Festa del Medi Ambient

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra el dia 5 de juny a tot el món, l’Ajuntament de Maó organitza la Festa del Medi Ambient, que tindrà lloc durant els dies 5 i 6 de juny.

D’entre totes les activitats que s’han programat durant els dos dies, destaca la fira i el mercat que s’ubicaran al carrer Sínia Costabella (pel c/ Albert Camus i J.A. Clavé). A la fira participaran entitats, administracions i empreses, i al mercat es podran comprar productes locals i ecològics, així com artesanies fetes amb productes naturals i reciclats. També es podrà veure una mostra d’animals de races autòctones.

A més, hi haurà excursions, passejades, jocs infantils i activitats divulgatives i educatives, com tallers de cuina, de fabricació de fones o de reciclatge. En definitiva, un programa molt ampli on tothom trobarà activitats del seu interès.

Aquí podeu veure el programa complet.

El Dia Mundial del Medi Ambient és una celebració establerta per les Nacions Unides l’any 1972, i té com a objectiu principal sensibilitzar la població mundial sobre la necessitat d’un desenvolupament sostenible i equitatiu, i vol posar el focus del debat públic sobre els temes ambientals. Una celebració necessària perquè tothom prengui consciència de la fragilitat del món en què vivim, i comenci un veritable canvi d’hàbits i d’actituds.