Apunt Menorca Marilí Machado homenatja Mercedes Sosa - Apunt Menorca

Marilí Machado homenatja Mercedes Sosa

La cantant i compositora argentina Marilí Machado presentarà el proper 12 d’octubre al Teatre Principal de Maó el segon volum de A Mercedes, un projecte discogràfic encetat el 2011 amb la finalitat de retre un homenatge a Mercedes Sosa, exponent de la música popular argentina. Machado estarà acompanyada dalt l’escenari pel Dúo El Monte, format per Emilio Robles i Max Cremosa.

En aquest segon volum, publicat l’octubre de 2014, s’inclouen interpretacions de cançons icòniques de la cantant tucumana que a partir dels anys setanta va revolucionar la cançó argentina com, per exemple, ‘Sube’, ‘Fragilidad’, ‘Yo canto porque tengo la vida’, ‘La maza’, ‘Todo cambia’ o ‘Andares’.

La característica veu de Marilí Machado, potent i profunda, es creix quan es posa al servei de les composicions de Mercedes Sosa. Amb el doble àlbum A Mercedes, ha aconseguit fer un homenatge sentit i personal a una de les veus argentines més internacionals. Sens dubte, un espectacle musical de gran sensibilitat que ens farà reviure la grandesa de ‘La negra’.