Apunt Menorca Menorca viu l'Oktoberfest

Menorca viu l’Oktoberfest

Un any més, la festa popular més gran d’Alemanya es cola en la programació menorquina del mes d’octubre. Parlem de l’Oktoberfest o el que és el mateix: tres dies de bon ambient durant els quals el protagonisme recaurà en la cervesa.

La festa d’enguany ve precedida per l’èxit de participació aconseguit en l’edició anterior, la segona celebrada al Mercat Francesc Femenias de Maó. Els dos anys anteriors el lloc escollit per acollir un esdeveniment d’aquestes característiques havia estat el recinte firal de la ciutat.

Però l’Oktoberfest de ‘Sa Peixateria’ no serà l’única. Una setmana després, el recinte firal de Maó acollirà una altra edició de la festa germana. Serà els dies 9, 10, 11 i 12 d’octubre. La música la posaran l’Orquestra Huracan, Menorca Sound Machine, Fusiona2 i Fede Garcia.

I encara més: Ferreries serà durant tres dies, del 10 al 12 d’octubre, l’epicentre de la cervesa artesana a Menorca. Hi haurà música en directe -Baseless, Soundtwo i Copi The Lonesome Cowboy- i gastronomia -hi participen Rias Baixas, Nou Vimpi, Loar, Pizzeria Liorna, Bar Ferre, Feymar, Cafè Balear i Gurea-.