Apunt Menorca Nova etapa al Mercat del Peix de Maó - Apunt Menorca

Música i gastronomia per encetar la nova etapa del Mercat del Peix de Maó

El Mercat del Peix de Maó es prepara per a un cap de setmana especial. Tres dies de programació lúdica i cultural serviran per celebrar l’inici de la nova etapa que, a partir d’ara, viurà aquest espai comercial.

La nova concessió de les parades de titularitat pública, resolta recentment per l’Ajuntament de Maó, marca el punt de partida d’aquest nou camí. En total, dels onze llocs que van sortir a concurs, s’han adjudicat nou per un termini de deu anys prorrogables per altres deu. Els dos restants, destinats a marisqueria i cafeteria, estan pendents d’adjudicació.

La inauguració d’aquesta nova temporada arrancarà divendres a les 21 hores amb un cava musical que inclourà una copa de benvinguda, una picada marinera i l’actuació del grup Paolo Scarpa and The Peas. Dissabte, a partir de les 12 hores, està prevista l’arribada de s’Àvia Corema, a més d’una altra picada marinera i l’actuació de la Banda de Música de Maó. A la nit serà moment per a les havaneres i la cançó menorquina. Diumenge, a partir de migdia, la festa tindrà caràcter infantil.