Apunt Menorca Nou concert de Pau Vallvé a Ciutadella - Apunt, la guia de Menorca

Nou concert de Pau Vallvé a Ciutadella

Pau Vallvé

Pau Vallvé torna a Menorca, i ja s’està començant a convertir en un habitual de l’illa, per delectar-nos amb la seva guitarra i les seves cançons de tons intimistes. La cita serà al Jazzbah de Ciutadella, el pròxim 1 de setembre, a les 23.30 hores.

El músic català està immers en nombrosos projectes, entre els quals destaca la preparació del seu pròxim disc, que està previst que vegi la llum a la tardor. Mentrestant, Vallvé oferirà alguns concerts puntuals sense banda i només amb la seva guitarra.

El concert de Ciutadella serà una bona ocasió per tornar a escoltar les cançons del seu darrer disc, Pels dies bons (2014), un disc compost a la vora de l’estany de Banyoles, on Pau Vallvé es va retirar tot cercant calma i inspiració, i gravat en una casa perduda de la comarca de l’Anoia.

El disc, que ha rebut l’elogi unànime de la crítica, està marcat pel to intimista i introspectiu de les cançons, i per unes lletres que ens parlen de l’amor, del pas del temps i de nous començaments.

A Ciutadella podrem tornar a brindar pels dies bons, i gaudir, una vegada més, d’una vetllada especial amb un dels cantautors més interessants de l’escena independent catalana.