Apunt Menorca Nova edició del Mercat d'Estocs i Tapes d'Alaior

Nova edició del Mercat d’Estocs i Tapes d’Alaior

Aquest cap de setmana torna el VIII Mercat d’Estocs i Tapes d’Alaior, una iniciativa organitzada per l’Associació de Comerciants del municipi en col·laboració amb l’Àrea d’Esports, Festes, Mercats i Joventut de l’Ajuntament i que té per finalitat dinamitzar l’activitat comercial local.

En la convocatòria d’enguany participaran un total de 21 comerços, un més que l’any passat, el que, segons sosté el consistori alaiorenc, “posa de manifest l’empenta dels comerciants del municipi”.

Per sectors, els visitants podran trobar dues botigues de roba, dos expositors de roba infantil, dos més de llenceria, un d’esports, tres sabateries, dues papereries, una rellotgeria, una botiga de bicicletes, una pastisseria, dos bars i una botiga de llaminadures.

En total, seran cinc-cents metres quadrats de locals comercials que, des del divendres a la tarda fins diumenge al migdia, oferiran els seus productes a preus de final de temporada, amb l’objectiu de buidar els seus magatzems i renovar l’estoc de cara a la primavera i l’estiu.

Com a novetat d’enguany cal destacar la participació de dues associacions protectores d’animals que oferiran informació i, a més, realitzaran activitats per a fillets. Pensant en els més petits de la casa també s’han concertat dues sessions de contacontes per part de l’Ajuntament d’Alaior: la primera, ‘Contacontes i titelles per a ells i per a elles’, la durà a terme Maria Galetta el dissabte a les 17.30 hores; la segona, ‘De quin color és un petó?’, la farà Fàtima Anglada diumenge a les 11.30 hores.

El mercat oferirà servei de bar permanent assumit per segon any consecutiu pels bars des Pouet i Transparent. A més, a diferència de l’any passat, la degustació de tapes gastronòmiques i ‘montaditos’ estarà oberta durant tot el dia.