Apunt Menorca Nuestras mujeres arriba al Teatre Principal de Maó - Apunt, la guia de Menorca

Nuestras mujeres arriba al Teatre Principal de Maó

Nuestras mujeres

Què faries si el teu millor amic mata la seva dona? Gabino Diego, Antonio Garrido i Antonio Hortelano s’ho pregunten a Nuestras mujeres, una obra del francès Éric Assous que a partir d’aquesta premissa reflexiona sobre l’amistat, la moral i els sentiments.

L’acció se centra en tres bons amics, que queden els divendres per jugar a cartes. Un dia, un d’ells arriba visiblement alterat a la cita, i confessa als altres dos que acaba de matar la seva dona. A partir d’aquí, comença una llarga nit de discussions que els portaran a plantejar-se els límits de l’amistat, els fonaments de les relacions de parella i, sobretot, a fer-se una pregunta transcendental: l’han de denunciar o han de mentir per salvar-lo?

Sota la direcció de Gabriel Olivares, el text barreja de manera molt efectiva drama, comèdia i thriller, i ens ofereix una trama plena de ritme i girs inesperats, durant la qual anem descobrint la personalitat i el passat dels tres protagonistes, magníficament interpretats per actors de solvència contrastada.

En definitiva, el Teatre Principal de Maó ens proposa un bon capvespre de teatre i diversió, de la mà d’uns personatges que, a més, ens ofereixen un bon grapat d’arguments per reflexionar sobre nosaltres mateixos i sobre la complexitat dels éssers humans.