Apunt Menorca 'Obrint portes': un itinenari artístic pel centre de Maó

‘Obrint portes’: un itinenari artístic pel centre de Maó

‘Obrint portes: una ruta d’art’ és un projecte ideat per l’artista Gianna Carrano Sunè amb la col·laboració de les galeries d’art Artara, Argos i Kroma, l’hotel Jardí de ses Bruixes, el Centre d’Art i Història Hernández Sanz, situat al Palau Oliver, i l’Institut Menorquí d’Estudis, que des de fa uns anys ocupa, juntament amb l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca i la Fundació Destí, l’edifici de Can Victory, antiga seu del Consell.

Plantejat de primeres com a un itinerari físic per tots aquests espais del centre de Maó, guardians de peces d’art –pintures, escultures i fotografies-, el projecte de Carrano va més enllà i es proposa “obrir portes tant reals com mentals: portes obertes per entrar en els espais concrets de l’art i portes obertes sobre les diferents percepcions i interpretacions dels artistes en un diàleg amb l’ambient, el territori i la història de Menorca”.

Per fer-ho possible, espais i obres artístiques es complementaran amb performances de música i dansa contemporània. La companyia Vuelta y Vuelta y Balearic Guitar Foundation seran els encarregats de arrodonir aquesta experiència artística.

‘Obrint portes: una ruta d’art’ s’inaugura dissabte 8 d’agost a les 21 hores i es perllongarà fins al 27 d’agost. Més informació, aquí.