Apunt Menorca 'Patent de cors', una història de corsaris en la Menorca del XVIII

‘Patent de cors’, una història de corsaris en la Menorca del XVIII

Tòful Mus, Lluís Mangado i Dídac Monjo han tornat a unir les seves forces per posar lletra i música a un nou espectacle teatral. Patent de cors, la nova creació dels autors de ‘El Trocadero’, és un musical de corsaris ambientat a la Menorca britànica del segle XVIII on conflueixen alguns dels elements més recurrents de la trama dramàtica: l’amor, el desamor, la venjança, la gelosia, el poder i la justícia.

Jordi Odrí i Ulyana Popovich són, respectivament, els responsables de la direcció escènica i musical d’aquesta obra coral que es representarà al Teatre Principal de Maó els dies 5 i 6 de març. Formen part de l’elenc Damià Bosch, Toni Riudavets, Pau Serra, Adriana Aguilar, Joan Taltavull, Maria Camps, Roger Villalonga i Jaume Gelabert.

Un dia abans de l’estrena, el 4 de febrer, l’historiador Marc Pallicer pronunciarà la conferíncia ‘Corsaris de Menorca en temps dels britànics’, que servirà per contextualitzar la ficció creada per Mus, Mangado i Monjo.

Patent de cors forma part del programa d’actes confeccionat pel Govern de les Illes Balears i el Consell de Menorca per celebrar el Dia de les Illes Balears, que es commemora dia 1 de març.