Apunt Menorca Pla + TIC: noves accions formatives

Pla + TIC: noves accions formatives

Torna la formació gratuïta del Pla + TIC Menorca, un programa amb el qual el Consell de Menorca pretén “fomentar la innovació en el teixit empresarial de l’illa com a via per a millorar la seva productivitat i competitivitat”. Hi col·laboren la Fundació BIT del Govern balear, les patronals PIME i CAEB i l’Associació de Joves Empresaris.

Segons va explicar la vicepresidenta primera i consellera de Projecció Econòmica, Susana Mora, “es manté la col·laboració entre ambdues institucions per tal d’oferir accions formatives gratuïtes adreçades a prioritàriament a petites empreses, microempreses i autònoms en àmbits tan interessants i estratègics com la innovació i les noves tecnologies”.

En aquest paquet de mesures s’inclouen xerrades i cursos a través dels quals es tractaran tots els aspectes relacionats amb el desenvolupament de les activitats empresarials: eines de gestió, tràmits en línia amb l’administració, utilitats de productivitat, estratègies i eines de màrqueting i comunicació, creació de pàgines web, gestió de xarxes socials, introducció al comerç electrònic, etc.

Per al mes de gener el Consell ha programat el curs ‘Comunicació gràfica per al teu negoci’, amb una durada de 15h i que es durà a terme a Ciutadella els dies 19, 21, 26, 28 de gener i 2 de febrer. Les inscripcions es poden sol·licitar a través del web www.formaciotic.cime.es, on us podreu informar de tots els detalls de les accions formatives.

A més també s’han programat tres xerrades de 45 minuts per al dia 12 de gener as Mercadal. Són aquestes: ‘Triar la tecnologia més adient per a un comerç electrònic’, ‘TPV Virtual: Preparar-se per cobrar a nivell internacional’ i ‘L’estratègia de branding digital’.

Com a novetat, en la nova programació s’inclouran també algunes accions formatives en l’àmbit de la gestió empresarial i la innovació per ajudar les petites empreses a millorar la seva productivitat i competitivitat. Així, per al mes de febrer està previst organitzar formació sobre la xarxa social Instagram i un taller d’innovació empresarial.

Per altra banda, la Fundació Bit col·laborarà amb el Consell en l’estudi de l’ús i el grau d’implantació de les TIC a les empreses de Menorca i en la valoració de necessitats formatives en relació a la gestió dels petits negocis.

Per estar informats de les noves activitats i aprofitar altres informacions es pot seguir l’actualitat del Pla +TIC a les xarxes socials Facebook i Twitter.