Apunt Menorca Rafael Argullol, nou convidat de Talleres Islados

Rafael Argullol, nou convidat de Talleres Islados

La col·laboració de Talleres Islados i la Xarxa de Biblioteques de Menorca ens regala, de nou, una trobada d’aquelles que cal anotar en vermell a l’agenda per la riquesa de les reflexions i pensaments que s’hi bolquen i es comparteixen i per la vessant constructiva i transformadora que les caracteritza. En aquesta ocasió el convidat serà l’escriptor Rafael Argullol (Barcelona, 1949), qui entre els dies 3 i 6 de setembre impartirà a Mongofre un taller sobre ‘Literatura, viatge i memòria. Visió des del fons de la mar’.

Argullol, narrador, poeta i assagista, és catedràtic d’Estètica i Teoria de les Arts a la Universitat Pompeu Fabra. Ha escrit més de trenta llibres, entre els quals hi ha novel·les, assajos i poesia. A més, ha intervingut en projectes teatrals i cinematogràfics. És col·laborador habitual en mitjans de premsa escrita, on publica sovint escrits sobre la seva faceta de viatger i estètica literària. Ha estat guardonat amb el Premi Nadal per La raó del mal (1993), el premi d’assaig Casa d’Amèrica per Una educació sensorial (2002) i els premis Cálamo i Ciutat de Barcelona per Visió des del fons del mar (2010).

Si voleu saber més sobre la trajectòria professional de Rafael Argullol o sobre el rerefons del taller que impartirà a Mongofre dintre del nou programa dissenyat per Talleres Islados, us convidem a visitar el següent enllaç: Rafael Argullol, nou convidat de Talleres Islados.