Apunt Menorca Tatuatge i feminitat: Chavala inaugura al Bar à Vins

Tatuatge i feminitat: Chavala inaugura al Bar à Vins

El Bar à Vins prepara una gran festa per aquest dijous. L’acte central serà la inauguració de l’exposició de l’estiu amb obra de Jaume Oliver Chavala (Maó, 1982). Amb el títol ‘Tatuatge tradicional sobre paper’, la mostra de Chavala es presenta com un petit recorregut sobre la visió de la dona a través del tatuatge entre els anys 1920 i 1970.

“La figura femenina com a perdició i salvació de l’home, relacionada amb el mal, la religió, el vici i la bellesa des d’una perspectiva masculina”, explica l’autor a l’hora que ens avança que amb aquesta exposició vol emular les antigues mostres que decoraven els locals de tatuatge d’aquells temps “amb trets de contemporaneïtat en algunes peces”.

La inauguració de l’exposició de Chavala es completarà amb un mural fet amb vi a quatre mans, les dels artistes Ilia Mayer i Hombre López. Dj Dry Walls marcarà el ritme amb una sessió de funkysoul.

I tot això acompanyat d’una proposta gastronòmica ben apetitosa. Preneu nota perquè hi haurà varietat de pintxos, cerveses i vins a preus populars!