Apunt Menorca #TrendingTronching: les xarxes socials, a examen

#TrendingTronching: les xarxes socials, a examen

Riures assegurats amb aquest espectacle de ritme frenètic i guió original que protagonitzen Leo Harlem i Sergio Olalla i que esbossa, amb grans dosis d’humor, la creixent dependència tecnològica que caracteritza els temps actuals. Mòbils, xarxes socials, whatsapp… Els gags dels dos humoristes no deixen canya dreta!

La finalitat no és altra, asseguren els creadors de l’espectacle, que “fer-nos reflexionar sobre el que vam ser, el que som i el que podem arribar a ser”. Una empresa ambiciosa que el tàndem Leo Harlem-Sergio Olalla resol amb èxit en poc més d’hora i mitja de terapèutics riures.

Sobre els actors
Leo Harlem és un dels humoristes més apreciats pel públic i pels seus companys de professió. És conegut per la seva participació en programes de televisió de gran audiència com El Club del Chiste, El Club de la Comedia, La Hora de José Mota o Sé lo que hicisteis. En l’actualitat recorre les principals ciutats d’Espanya amb l’espectacle #trendingtronching.

Sergio Olalla també és un dels humoristes destacats del circuit actual. Ha participat en programes de radio i televisió com La hora de José Mota o Cruz y Raya. Compagina aquestes col·laboracions amb les actuacions en directe a teatres de tot el país. Forma part de l’equip d’humoristes que representa l’espectacle #trendingtronching.