Apunt Menorca Tulam Duo duu el seu espectacle de percussió a Maó

Tulam Duo duu el seu espectacle de percussió a Maó

No us perdeu el proper dissabte 13 de febrer l’espectacle de percussió que oferirà Tulam Duo a la Sala de Cultura Sa Nostra de Maó. Segons la descripció que facilita la mateixa formació, es tracta d’un “nou concepte de concert” en què l’espectador “es veu embolicat perceptivament”, no solament per la música que crearan amb un vibràfon i una marimba, sinó també per les imatges que s’hi projecten i per les frases que els mateixos espectadors escriuen.

“Tulam és un espectacle viu i en constant evolució”, assenyalen Miquel Ángel Forner i Jesús David Valero, els dos percussionistes que integren aquest original duet nascut l’any 2002 i que ha participat en diferents cites culturals de renom com el Festival Internacional de Música de Cambra de la Fundació Monteleón, el 30 Minuts de Música de la Fundació Mas i Mas, el Musiquem Lleida 2015 o el III Festival Internacional de Percussió ‘Percute 2015’.

A més, han estat guanyadors i finalistes en nombrosos concursos com el XXV Concurs Internacional Paper de Música de Capellades, el XXII Concurs Josep Mirabent i Magrans o el XVI Concurs Internacional de Música de Cambra Ciutat de Vinaròs.

El concert de la Sala de Cultura Sa Nostra l’organitza Joventuts Musicals de Maó dintre del cicle ‘Concerts de Tardor’.