Apunt Menorca Un trail especial entre Cavalleria i Ciutadella - Apunt Menorca

Un trail especial entre Cavalleria i Ciutadella

Menorca acull dia 22 de febrer una carrera ben especial: el Trail dels Fars. La cita esportiva, organitzada per l’associació Biosport i el Club Menorca Atletisme Intersport amb la coordinació d’Elitechip i Biosport i la col·laboració de Compressport, constarà de tres proves: la marató (44km) amb sortida al far de Cavalleria i arribada a Ciutadella (44 km); la mitja marató (21 km), entre l’aparcament de La Vall i Ciutadella; i la carrera popular (11,8 km), que sortirà des de Son Morell.

La carrera discorrerà en tot moment pel Camí de Cavalls, senyalitzat com a GR-223, fins arribar al far de Punta Nati, on es desviarà per la carretera fins arribar a Ciutadella. El temps límit per cobrir la distància de la prova principal, la marató, serà de 7 hores. Els horaris de les diferents proves són els següents:

→ Marató: sortida a les 8 h. des del far de Cavalleria;
→ Mitja marató: sortida a les 10.30 h. des de La Vall;
→ Cursa popular: sortida a les 11.30 h. des de Son Morell.

Hi participarà Pau Capell, actual campió de la copa catalana d’ultra trail, que defensarà la tercera posició absoluta per darrere del també català Toti Bes i del mallorquí Tòfol Castanyer. La data límit per inscriure’s és el dia 21 de febrer. Les inscripcions s’han de tramitar a través del portal www.elitechip.net.