Apunt Menorca 'Viejóvenes', de Reyes i Sevilla, arriba a Maó - Apunt Menorca

‘Viejóvenes’, l’humor de Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla arriba a Maó

‘Viejóvenes’, l’humor de Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla arriba a Maó

Viejóvenes, el nou espectacle de Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla, arriba al Teatre Principal de Maó el pròxim diumenge 8 de febrer a les 19h. Un espectacle pensat per celebrar els dotze anys de trajectòria artística de la parella de còmics d’Albacete, representants d’un grup de joves que ha revolucionat l’humor a l’estat espanyol amb el seu estil absurd i surrealista.

Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla són coneguts per programes de televisió com Muchachada Nui, La Hora Chanante o la comèdia Museo Coconut. Són inoblidables les seves imitacions de celebrities com Manu Chao, Alaska, Chuck Norris o Paris Hilton, i personatges propis com Enjuto Mojamuto ja formen part de la cultura popular d’aquest país.

Precisament, l’espectacle que ens presenten, fa un recorregut pels millors esquetxos que al llarg de més de deu anys hem pogut veure en tots aquests programes, i deixa de banda la seva faceta de monologuistes. Un espectacle d’humor ple de gags, imitacions i paròdies, i tot amb el seu característic accent de la Manxa. Qui vulgui passar una tarda d’aquelles de no parar de riure, no s’ho pot perdre!

Les entrades es poden comprar a les taquilles i al web del Teatre Principal de Maó i a Ticketmaster.