Apunt Menorca Vinyes i vins al Parc Natural de s'Albufera des Grau - Apunt, la guia de Menorca

Vinyes i vins al Parc Natural de s’Albufera des Grau

L’equip d’educació i interpretació ambiental del Parc Natural de s’Albufera des Grau organitza visites guiades per conèixer la zona humida més gran de Menorca, el nucli de la Reserva de Biosfera. Aquestes visites generalment estan enfocades a descobrir els diferents ecosistemes que enriqueixen el parc i divulgar la importància ecològica que tenen.

Aquest mes, però, han programat una activitat diferent. Sota el títol ‘Vinyes i vins al Parc Natural’, ens proposen una visita de tres hores a la finca de Sa Cudia Nova i el celler Vinya Sa Cudia, on els participants, després d’aprendre els detalls del conreu, collita i elaboració dels vins, podran fer-ne un tast. La precedirà una xerrada introductòria a càrrec d’Andrés Martínez Jover, propietari de la finca i el celler.

L’activitat té un preu de 4 euros per als adults i cal inscripció prèvia ja que les places són limitades. Per formalitzar-la podeu trucar al 609 601 249 o enviar un correu a educacioambientalesgrau@gmail.com. Si voleu més informació, visiteu www.balearsnatura.com.