Apunt Menorca X Jornades Gastronòmiques 100% Menorca

X Jornades Gastronòmiques 100 % Menorca

Durant les properes dues setmanes, Can Bernat des Grau acollirà les Jornades Gastronòmiques 100 % Menorca, que enguany compleixen deu anys! Per celebrar-ho, el restaurant maonès ha convidat els cuiners més talentosos de l’illa que, de ben segur, faran gaudir els comensals amb suculentes i sorprenents receptes elaborades a partir dels millors productes locals, entre els quals hi haurà els elaborats per Porc Faixat, Santa Catalina, s’Olivaret, Flor de Fornells, Gin Xoriguer, Hort de Sant Patrici, Binitord, Binifadet i Es Llonguet.

Pels fogons de Can Bernat des Grau passaran Felip Llufriu, xef de Mon Restaurant (Ciutadella) i abans del barcelonès Roca Moo, distingit amb una Estrella Michelin; Víctor Lidón, ànima de Ca na Pilar (Es Migjorn Gran) i abans del Racó de Can Fabes, el tres Estrelles Michelin del desaparegut Santi Santamaria; David de Coca, artífex de la cuina de l’imprescindible Sa Llagosta de Fornells; Sílvia Anglada, xef de l’excel·lent Es Tast de na Sílvia de Cala’n Bosch; a més del reputat cuiner menorquí Carlos Juanico. I com no, Richard Tejada, cuiner i alma mater de Can Bernat, que estarà acompanyat de Jennifer Antúnez.

I després de feta aquesta introducció, quant diríeu que haureu de pagar per degustar les propostes d’aquests artistes de la cuina menorquina? Tic, tac, tic, tac… Només 25-30€! No badeu i reserveu taula (tel. 650 974 685) si no voleu quedar-vos amb les ganes de ser un dels comensals privilegiats!

Aquesta és la programació de les X Jornades Gastronòmiques 100% Menorca

19/11: Víctor Lidón (Ca na Pilar, Es Migjorn Gran);
20/11: Carlos Juanico
21/11: Jennifer Antúnez (Can Bernat, Maó);
22/11: Richard Tejada (Can Bernat, Maó)
26/11: Felip Llufriu (Mon Restaurant, Ciutadella);
27/11: David de Coca (Sa Llagosta, Fornells) i Mqx Gonzalbo (Restaurant Acuario, Na Macaret);
28/11: Sílvia Anglada (Es Tast de na Sílvia, Cala’n bosch);
29/11: Richard Tejada (Can Bernat, Maó).

Ah! I preneu nota perquè els dos dissabtes, 21 i 28 de novembre, hi haurà gin-tònics i còctels d’alçada de la mà de José Carlos Camps, bran ambassador Gin Xoriguer, i Joan Canals, bartender i propietari dels locals Meloussa i Ulisses de Ciutadella.