Apunt Menorca XV Volta Cicloturista a Menorca - Apunt Menorca

XV Volta Cicloturista a Menorca

Antoni Vallejo Ripoll – Del 16 al 18 d’octubre se celebrarà la XV Volta Cicloturista a Menorca, organitzada per l’Associació Cicloturista de Menorca. Un esdeveniment esportiu que no es poden perdre els amants del ciclisme, i que enguany comptarà amb els membres de l’equip Movistar com a convidats de luxe.

El recorregut d’aquesta edició constarà de tres etapes. La primera etapa tindrà la sortida i l’arribada al recinte firal Poima-Maó i passarà per la zona de Sant Climent, Sant Lluís i Binisafua, parant a les bodegues Binifadet per visitar-les. El divendres a les 19.30 hores es donarà la benvinguda als participants i als convidats, en un acte a Poima en el qual es farà una degustació de productes típics de Menorca.

La segona etapa tindrà inici i final a l’ajuntament de Maó, i després de l’èxit de l’any passat, es tornarà a repetir la pujada a s’Enclusa (Ferreries). La tercera i última etapa també començarà i acabarà a Maó, i tindrà com a plat fort l’ascens al Monte Toro (Es Mercadal). Dels dos ascensos cronometrats en sortirà el millor escalador.

La Volta Cicloturista a Menorca és un esdeveniment en el qual poden participar totes les persones aficionades al ciclisme, ja que la velocitat està limitada en tot moment per un cotxe de l’organització, i els únics trams lliures cronometrats són la pujada a s’Enclusa i al Monte Toro.

Enguany la Volta tindrà uns convidats ben especials, ja que comptarà amb la presència de membres de l’equip Movistar, amb el director de l’equip, Eusebio Unzué, al capdavant. Tots ells participaran en una xerrada el dissabte a la tarda, durant la qual es farà un homenatge a l’Ivan Gutiérrez.

Un cap de setmana, en definitiva, consagrat a la bicicleta i que convertirà l’illa en una festa de l’esport. Aquí podeu consultar tota la informació de les etapes.