Apunt Menorca Alma Salada, la nova aventura de Richard Tejada | Apunt Menorca
Alma Salada

Alma Salada, el retorn de Richard Tejada als orígens

Escrit per Apunt Menorca

Alma Salada, el nou restaurant de Richard Tejada a Cala Torret, manté la seva aposta pel producte de Menorca i per la cuina de sempre.

El mar, la cuina que el fa feliç i la seva gent. Richard Tejada ha decidit tornar als orígens amb l’obertura del restaurant Alma Salada a Cala Torret, un retorn que fa des de l’experiència i amb la certesa que per créixer, de vegades, s’ha de mirar enrere. L’acompanya en aquest viatge Yenifer Antúnez.

Alma Salada
Yenifer Antúnez amb un pagre acabat de pescar

Ha plogut molt des d’aquells dinars i sopars a l’històric Can Bernat des Grau, la tasca marinera on va començar a dibuixar el seu camí en la gastronomia menorquina. Allà va declarar la seva fe cega en el producte i es va lligar per sempre a la regla de l’estacionalitat i la disponibilitat.

Va ser, sens dubte, una aposta guanyadora. Per les seves mans i les de l’equip que l’acompanya ha passat i passa el millor del mar de Menorca. De la barca, a la cuina. Això fa que els plats variïn d’un dia per l’altre, cosa que explica l’absència de carta en els seus restaurants, també en aquest.

Lluny de tendències culinàries cada vegada més volàtils, a Alma Salada practiquen una atemporalitat clàssica que agraeixen, fins i tot, els comensals més viatjats. El raonament és lògic: si tens el millor producte, per què alterar-lo? Fregit, a la planxa, en arrossos o aguiats senzills, així és com es menja –i gaudeix– el peix i el marisc en aquest temple de la cuina marinera.

Molls fregits acompanyats de patata, pebre i ou

Marca de la casa és també el servei en sala, pròxim i professional, en línia amb els valors que transmet un dels projectes gastronòmics més sòlids de Menorca.

Pont de la Constitució i celebracions d’empresa a Alma Salada

Amb el mes de desembre arriben dies de festa i de celebracions i a Alma Salada ho tenen tot preparat per donar-nos el millor.

Per començar, amplien horaris en el pont del 3 al 8 de desembre de 2021. Preneu nota i no deixeu passar l’oportunitat de menjar el millor peix i marisc de Menorca:
– Divendres 3: de 13 a 15.30 h. i de 20 a 23 h.
– Dissabte 4: de 13 a 16 h.
– Diumenge 5: de 13 a 16 h.
– Dilluns 6: de 13 a 16 h.
– Dimarts 7: de 13 a 16 h.
– Dimecres 8: de 13 a 16 h.

El desembre és també el mes escollit per les empreses per celebrar amb els seus equips la bona marxa de l’any. Consulta els menús per dinars i sopars d’empresa que han preparat a Alma Salada i fes ja la teva reserva!