Apunt Menorca Cafeteria Ànima, un homenatge a la sensibilitat | Apunt Menorca
Ànima

Ànima Cafeteria

Escrit per Apunt Menorca

La cafeteria Ànima és un refugi per a aquells que conserven la fe en els valors romàntics. El seu presumit mostrador de pastissos, dolços i galetes sense gluten canvia de forma segons els capritxos de l’alma mater de la casa. El seu millor secret? Un polvoró anisat apte per a tot l’any. Tot a conjunt amb la seva fresca escenografia floral i un clàssic fil musical de fons. Ànima restituirà tots els teus sentis amb bé, bellesa i veritat!

La cafetería Ànima es un refugio para aquellos que conservan la fe en los valores románticos. Su presumido mostrador de pasteles, dulces y galletas sin gluten cambia de forma según los caprichos del alma mater de la casa. ¿Su mejor secreto? Un polvorón anisado apto para todo el año. Todo a conjunto con su fresca escenografía floral y un clásico hilo musical de fondo. Ànima restituirá todos tus sentidos con bien, belleza y verdad.

The Ànima cafeteria is a refuge for romantics with its stunning display of gluten free cakes, confectionary and biscuits that vary according to their alma mater’s whims. The best secret? It’s got to be the aniseed confection that’s perfect al year round. All this is complimented by a fresh floral decor and classical background music. Ànima is sure to restore your sense of wellbeing, beauty and truth.