Apunt Menorca Binifadet Restaurante, cuina mediterrània entre vinyes | Apunt Menorca
Binifadet Restaurant: les millores terrasses de Menorca

Binifadet Restaurant

Escrit per Apunt Menorca

Vols viure una experiència gastronòmica diferent? Apropa’t a les Bodegues Binifadet, posa el mode slow i gaudeix del vi i del bon menjar. Pren-te una copa i pica alguna cosa al WineBar, sense reserva. O regala’t un dinar al restaurant, d’aquells que marquen. La recepta, infal·lible: cuina honesta i de caràcter local, terrassa amb vistes a les vinyes i un tracte proper. Fes la teva reserva i evita sorpreses. De juny a setembre obren tots els dies, excepte els dimarts.

¿Quieres vivir una experiencia gastronómica completa? Acércate a Bodegas Binifadet, pon el modo slow y disfruta del vino y del buen comer. Tómate una copa y pica algo en el WineBar, sin reserva. O regálate una comida de las que dejan huella en el restaurante. La receta, infalible: cocina honesta y de carácter local, terraza con vistas a los viñedos y trato cercano. Haz tu reserva y evita sorpresas. De junio a septiembre abren todos los días, excepto los martes.

Make a visit to Bodegas Binifadet winery; slow everything down a bit and enjoy their wine and some good food. Have a drink and a bite at the WineBar, no reservations required. Or treat yourself to an indelible meal at the restaurant. Their concept is faultless: honest, local cuisine, a terrace that looks over the vineyards and hospitable service. Reserve a table, you won’t be sorry. From Jul. to Sep. open every day, except for Tuesdays.