Apunt Menorca Ca n'Olga, un viatge gastronòmic | Apunt Menorca
Ca n'Olga

Ca n’Olga

Escrit per Apunt Menorca

El xef Pablo Pega agafa les regnes de Ca n’Olga, restaurant en el qual s’ha foguejat durant deu anys, cinc dels quals com a cap de cuina. Ca n’Olga és tot un clàssic de la gastronomia menorquina, un dels imprescindibles entre els que agraden de la bona taula. Amb el producte local per bandera, Pega manté el rumb i introdueix com suggeriments peixos del dia i entrants de temporada. Entre els inamovibles, el carré de be o el porcell confitat.

El chef Pablo Pega coge las riendas de Ca n’Olga, restaurante en el que se ha fogueado durante diez años, cinco de los cuales como jefe de cocina. Ca n’Olga es todo un clásico de la gastronomía menorquina, uno de los imprescindibles entre quienes gustan de la buena mesa. Con el producto local por bandera, Pega mantiene el rumbo e introduce como sugerencias pescados del día y entrantes de temporada. Entre los inamovibles, el carré de cordero o el cochinillo confitado.

The chef Pablo Pega has taken over at Ca n’Olga, a restaurant that he has focused on for ten years, and with five of them as head chef. Ca n’Olga is a true classic of Menorcan gastronomy, one of the musts for anyone who enjoys great cuisine. With a clear dedication to local produce, Pega maintains his course while introducing suggestions for fresh fish of the day and seasonal starters. The constants are his carré of lamb and confit of sucking pig.