Apunt Menorca Ca n'Olga, un viatge culinari arreu del món | Apunt Menorca
Ca n'Olga

Ca n’Olga, un viatge culinari arreu del món

Escrit per Apunt Menorca

En un carreró de parets encalades s’amaga Ca n’Olga, un referent gastronòmic a l’illa. El seu xef ens proposa un viatge culinari amb plats d’arrel americana com el ceviche de llagostins amb puré de moniato; de sabor mediterrani com la burrata amb pètals de tomàtiga, olivada i crema de tàperes; o de tall més tradicional com la porcella confitada. El seu jardí és el marc ideal per a una vetllada perfecta. Disposa d’una cuidada selecció de vins.

En un callejón de paredes encaladas se esconde Ca n’Olga, un referente gastronómico en la isla. Su chef nos propone un viaje culinario con platos de raíz americana como el ceviche de langostinos con puré de boniato; de sabor mediterráneo como la burrata con pétalos de tomate, olivada y crema de alcaparras; o de corte más tradicional como la lechona confitada. Su jardín es el marco ideal para una velada perfecta. Dispone de una cuidada selección de vinos.

Tucked away in a whitewashed alley is Ca n’Olga, a gastronomic mainstay on the island. The chef offers us a culinary expedition with dishes from the Americas, like the prawn ceviche with sweet potato purée; from the Mediterranean, like the burrata cheese with tomato petals, tapenade and cream of capers; or of a more traditional nature, like the suckling pig confit. Their garden is the ideal setting for a perfect evening. They also have an excellent wine list.