Apunt Menorca Cas Safrà Gastrobar | Apunt Menorca
Cas Safrà Gastrobar

Cas Safrà Gastrobar

Escrit per Apunt Menorca

En només tres anys, Cas Safrà s’ha guanyat la confiança dels comensals més exigents gràcies a la bona feina del xef Àlex Lamas i a la gran qualitat del producte que entra a la seva cuina. Curtit en els fogons de Vigo, coneix com pocs els secrets del peix i el marisc, molt presents a la carta. De les seves arrels uruguaianes li ve la destresa amb les carns. Però és la seva inquietud el que dóna forma i fons a uns plats d’elaboració artesana que estan al servei del sabor.

En solo tres años, Cas Safrà se ha ganado la confianza de los comensales más exigentes gracias al buen hacer del chef Álex Lamas y a la gran calidad del producto que entra en su cocina. Curtido en los fogones de Vigo, conoce como pocos los secretos del pescado y el marisco, muy presentes en la carta. De sus raíces uruguayas le viene la destreza con las carnes. Pero es su inquietud la que da forma y fondo a unos platos de elaboración artesana al servicio del sabor.

In the space of just three years, Cas Safrà has won over the most discerning diners thanks to chef Álex Lamas and the great quality of the produce he uses. He cut his teeth in Vigo, gleaning vast knowledge of the secrets of serving up the finest fish and sellfish, which are a large part of the menu. And his Uruguayan roots reflect his skill with meat. However, it is his sense of restlessness and adventure tha shape his artisan dishes with sensational flavours.