Apunt Menorca Chèspir Bar, tapes i copes marítimes | Apunt Menorca
Chèspir

Chèspir Bar

Escrit per Apunt Menorca

El Chèspir Bar és una de les millors opcions en l’encantador port de Calesfonts. A qualsevol hora del dia o de la nit, pots seure a la seva terrassa i triar entre complets esmorzars, sucs naturals, vermuts i aperitius, tapes casolanes, una acurada selecció de vins i copes i una àmplia carta de cocteleria. Sempre amb bona música de fons i fantàstiques vistes a la cala i a la bocana del port de Maó. I pren nota: obre tot l’any.

El Chèspir Bar es una de las mejores opciones en el encantador puerto de Calesfonts. A cualquier hora del día o de la noche puedes sentarte en su terraza y escoger entre completos desayunos, zumos naturales, vermuts y aperitivos, tapas artesanas, una cuidada selección de vinos y copas y una amplia carta de coctelería. Siempre con buena música de fondo y fantásticas vistas a la cala y a la bocana del puerto de Mahón. Y toma nota: abre todo el año.

The Chèspir Bar is one of the best options in the charming port of Calesfonts. Throughout the day or night, you can relax on their terrace and choose one of their full breakfasts, natural juices, vermouths and aperitifs, homemade tapas and a select wine and cocktail menu. Wonderful background music is guaranteed, as are the stunning views of the cove and the mouth of the port of Mahon. Another huge plus; they’re open year round!