Apunt Menorca Dafini Piadina & Bistro, cuina italiana i casolana | Apunt Menorca
Dafini

Dafini Piadina & Bistró

Escrit per

Gràcies a la seva fórmula senzilla i eficaç, Dafini s’ha convertit en un clàssic de Maó. Qualitat i frescor a bon preu. Menjar casolà italià fet amb amor. Disposa de propostes interessants per a l’esmorzar com els bols de fruita i iogurt o les torrades fetes amb focaccia casolana.

Però el que ha donat nom a Dafini són les piadines artesanals que prepara Mirko Fine, que té claríssim que són «il cibo nazionale de la Romagna». És, certament, una de les especialitats de la zona d’Emilia Romagna, on també va néixer la mortadela i la salsa ragú (aquella que popularment coneixem com a salsa bolonyesa). En fa dolces i salades, tradicionals, veganes i sense gluten. Sigui quina sigui la vostra elecció, no dubteu acompanyar-la d’un Aperol Spritz! Qualitat a bon preu.

__

Gracias a su fórmula sencilla y eficaz, Dafini se ha convertido en un clásico de Maó. Calidad y frescura a buen precio. Comida casera italiana hecha con cariño. Dispone de propuestas interesantes para el desayuno, como los boles de fruta y yogurt o las tostadas hechas con focaccia casera.

Pero lo que le ha dado nombre a Dafini son las piadinas artesanales que prepara Mirko Fine, que té clarísimo que son «il cibo nazionale de la Romagna». Es, ciertamente, una de las especialidades de la zona de Emilia Romagna, donde también nació la mortadela y la salsa ragú (aquella que comúnmente conocemos como salsa boloñesa). Hay tanto dulces como saladas, tradicionales, veganas o sin gluten. ¡Sea cuál sea vuestra elección, no dudéis en acompañarla de un Aperol Spritz en pleno Mercat des Claustre! Calidad a buen precio, amici.

__

Thanks to their simple and efficient formula, Dafini has become a classic in Maó, offering quality fresh italian dishes that are lovingly home made at great prices. They also serve interesting breakfasts, like bowls of fruit and yoghurt or toast made from their own focaccia.