Apunt Menorca El Txoko, plats de la mar sense artificis | Apunt Menorca
El Txoko

El Txoko

Escrit per Apunt Menorca

El Txoko és un dels millors llocs de Menorca per menjar tapes a base de peix fresc. Seitons fregits, calamars a l’andalusa, pop a la gallega, sardines a la planxa, amanides variades… Cuina sense floritures, a plat descobert, per donar protagonisme a la mar, el seu principal calador. La terrassa és un altre dels seus punts forts, com també els seus més de deu anys d’experiència al capdavant del Club Nàutic de Binissafúller.

El Txoko es uno de los mejores sitios de Menorca para tapear a base de pescado y marisco fresco. Boquerones fritos, calamares a la andaluza, pulpo a la gallega, sardinas a la plancha, ensaladas variadas… Cocina sin florituras, a plato descubierto, para dar protagonismo al mar, su principal caladero. La terraza es otro de sus puntos fuertes, como también sus más de diez años de experiencia al frente del Club Náutico de Binissafúller.

Txoko is one of the best spots in Minorca for fresh fish and seafood tapas. Fried white anchovies, lightly breaded Andalusian calamari, Galician-style octopus, grilled sardines, a variety of salads… No frills cuisine, honest dishes, simply highlighting the sea, its principal source. The terrace is an obvious strong point, as are the over ten years of experience heading up the Binissafúller Club Náutico.