Apunt Menorca Es Molí de Foc, els millors arrossos de Menorca - Apunt Menorca
Es Molí de Foc

Es Molí de Foc

Escrit per Apunt Menorca

Vint-i-cinc anys es diuen prest, pero és que el valencià Vicent Vila ja duu un quart de segle conquerint paladars a Es Molí de Foc. Comensals asidus i novells beneeixen la mà del valencià, que sap cuinar com pocs l’arròs. Negre, a banda, amb ànec i pilotes, amb bogavant, del senyoret, paella valenciana… Ha creat la unió perfecte entre les receptes de la seva terra i l’excel·lent producte de Menorca.

És també l’artífex, juntament amb el seu fill Roger, de la cervesa Grahame Pearce, reconeguda en certàmens nacionals i internacionals. Aquest any arriba al seu desè aniversari amb noves mescles i sabors, alguns ancestrals com el de la cervesa talaiòtica, que han elaborat en col·laboració amb el Museu de Menorca. Sorprendents són també les elaboraciones amb vi i safrà de l’illa, a més de les seves impecables lager, pilsner, stout o brown ale. Podria semblar impossible, però el millor arròs i la millor cervesa de l’illa surten de les mateixes mans!

Veinticinco años se dicen pronto, pero es que el valenciano Vincent Vila ya lleva un cuarto de siglo conquistando paladares en Es Molí de Foc. Comensales asiduos y noveles bendicen la mano del valenciano, que sabe cocinar como pocos el arroz. Negro, a banda, con pato y albóndigas, con bogavante… Ha creado la unión perfecta entre las recetas de su tierra y el excelente producto de la isla.

Es también el artífice, junto con su hijo Roger, de la cerveza Grahame Pearce, reconocida en certámenes nacionales e internacionales. Este año llega a su décimo aniversario con nuevas mezclas y sabores, algunos ancestrales como el de la cerveza talayótica que han elaborado en colaboración con el Museu de Menorca. Sorprendentes son también las elaboraciones con vino y azafrán de la isla, además de sus impecables lager, pilsner, stout o brown ale. ¡Parecía imposible, pero el mejor arroz y la mejor cerveza de la isla salen de las mismas manos!

Vicent Vila has been astonishing our palates for two decades now. Regular guests and new customers bless the skilled hands of this Valencian chef. He has all the secrets to make unique rice dishes: black rice, arroz a banda, duck rice… The execution is always magnificent. He has created the perfect blend between recipes from his region and the superb island produce. He also applies his mastery in brewing his Graham Pearce beer, now internationally renowned.