Apunt Menorca Es Refectori, gust per la música. Es Claustre | Apunt Menorca
Es Refectori

Es Refectori

Escrit per

La cuina de Es Claustre és una cuina fresca, elaborada i de mercat que mescla modernitat amb origen i professionalitat. Aquest any porta la batuta i gestió el xef Víctor Bayo. La millor opció per a les nits d’estiu dins de l’antic claustre d’un convent del segle XVIII, convertit avui en espai cultural i gastronòmic. Pren nota del programa a la secció Agenda de l’Apunt. Un doble imprescindible de l’estiu menorquí.

__

La cocina de Es Claustre es una cocina fresca, elaborada y de mercado que mezcla modernidad con origen y personalidad. Este año, bajo la batuta y gestión de chef Víctor Bayo. La mejor opción para las noches de verano. Toma nota del programa de eventos en la sección Agenda del Apunt. Un doble imprescindible del verano menorquín. 

__

Es Claustre kitchen provides fresh cuisine made from market produce with a blend of modernity and originality. This year, chef Víctor Bayo is running it. It’s the best option for summer nights. Be sure to make a note of the events programme on our Agenda section.