Apunt Menorca Francesca, Restaurant mediterrani | Apunt Menorca
Francesca

Francesca

Escrit per

Situat a l’entrada de Cala Galdana i a només 1 min del pàrquing de Cala Mitjana, en un entorn màgic, just al mig del barranc que condueix a la platja. Una oferta variada de tapes, arrossos, carns a la brasa i hamburgueses. Diversos ambients i un jardí dins del bosc amb llits balinesos envoltat d’arbres, palmeres i el so de la natura. Ideal per prendre un còctel o unes copes després de sopar. Obert cada dia a partir de les 12 hores.
__

Ubicado en la entrada de Cala Galdana y a solo 1 min del parking de Cala Mitjana, en un entorno mágico, justo en el medio del barranco que conduce a la playa. Una oferta variada de tapas, arroces, carnes a la brasa y hamburguesas. Varios ambientes y un jardín dentro del bosque con camas balinesas rodeado de árboles, palmeras y el sonido de la naturaleza. Ideal para tomar un cóctel o unas copas después de cenar. Abierto todos los días a partir de las 12 horas.

__

Located by the entrance into Cala Galdana and just 1 minute from Cala Mitjana car park, in a magical setting within the ravine that drops down to the beach. A selection of tapas, rice dishes, grilled meat and hamburgers. Different areas, plus a garden in the wood with Balinese sun beds from where you can relax under the trees and palm trees and hear the soft whisper of nature. Perfect for a cocktail or drinks after dinner. Open every day from 12 noon.