Apunt Menorca Isabella Beach Club Menorca | Apunt Menorca
Isabella

Isabella

Escrit per Apunt Menorca

Beach Club situat davant del mar i amb unes postes de sol espectaculars. Gran varietat de sushi, tapes, carns a la brasa i uns deliciosos còctels. Un lloc ideal a Menorca que no et pots perdre. Diversos ambients i zones per fer una copa, gaudint de les vistes panoràmiques del mar i del far de Cavalleria, al ritme de la millor música a càrrec dels nostres DJs. Obert cada dia a partir de les 18 h! Viu l’experiència més mediterrània!

Beach Club situado delante del mar y con unas puestas de sol espectaculares. Gran variedad de sushi, tapas, carnes a la brasa y unos deliciosos cócteles. Un lugar ideal en Menorca que no te puedes perder. Varios ambientes y zonas para tomar algo, disfrutando de las vistas panorámicas del mar y del faro de Cavalleria, al ritmo de la mejor música a cargo de nuestros DJs. Abierto todos los días a partir de las 18 h! Vive la experiencia más mediterránea!

Beach Club located right on the sea with stunning sunsets. Great variety of sushi, tapas, grilled meats and delicious cocktails. A perfect place in Menorca that you simply can’t pass on. Different areas to have a drink while enjoying the panoramic sea views and the Cavalleria lighthouse, backed up by our DJs’ best music. Open every day from 6 pm. Enjoy the best Mediterranean experience!