Apunt Menorca Isabella Beach Club Menorca | Apunt Menorca
Isabella

Isabella

Escrit per Apunt Menorca

Aquest any a Isabella donen gas als fogons per armar una carta de sopars que segur seduirà els paladars més curiosos i exigents. Plats de cuina fusió mediterrània, carns suculentes a la brasa i especialitats en sushi en una de les terrasses més fascinants de l’illa. Tria el teu torn i gaudeix del sopar al ritme de les màgiques postes de sol o fes-ho de nit amb la millor música i ambient. No deixis de provar els seus còctels i licors premium.

Este año en Isabella dan gas a los fogones para armar una carta de cenas que seguro va a seducir a los paladares más curiosos y exigentes. Platos de cocina fusión mediterránea, suculentas carnes a la brasa y especialidades en sushi en una de las terrazas más fascinantes de la isla. Elige tu turno y disfruta de la cena al ritmo de las mágicas puestas de sol o hazlo de noche con la mejor música y ambiente. No dejes de probar sus cócteles y licores premium.

This year, Isabella is firing up the kitchen to fill the menu with dinners that will definitely delight the most adventurous and exacting palates! Enjoy Mediterranean fusion dishes, succulent grilled meat and sushi specialities on one of the most amazing seaside terraces on the island. Chooses your booking to tie in with a magical sunset, or go for night-time with the greatest music and atmosphere. And don’t forget to try the cocktails and premium liqueurs.