Apunt Menorca Isabella, un exclusiu beach club a Menorca | Apunt Menorca
Isabella

Isabella, un exclusiu beach club a Menorca

Escrit per Apunt Menorca

Viu l’essència de la Mediterrània a Isabella, un exclusiu beach club on podràs gaudir de les millors postes de sol de Menorca mentre fumes shisha i et prens un deliciós còctel de fruites, una copa de champagne o un combinat premium. La mar, a escassos metres, també està present en la seva proposta gastronòmica, en la qual sobresuretn els musclos de roca de Menorca i algunes receptes típiques com els caragols amb cranca. A l’estiu està obert tot el dia. Accepten reserves per a esdeveniments privats.

Vive la esencia del Mediterráneo en Isabella, un exclusivo beach club donde podrás disfrutar de las mejores puestas de sol de la isla mientras fumas shisha y te tomas un delicioso cóctel de frutas, una copa de champagne o un combinado premium. El mar, a escasos metros, también está presente en su propuesta gastronómica, en la que sobresalen los mejillones de roca de Menorca y algunas recetas típicas como los caracoles con centollo. En verano está abierto todo el día. Aceptan reservas para eventos privados.

The Mediterranean’s essence lives at Isabella, an exclusive beach club where one can enjoy the best sunsets of the island while smoking a shisha and drinking a delicious fruit cocktail, glass of champagne or a premium long drink. The sea, just a few meters away, is also present in its culinary offer, where the highlights are the mejillones de roca (Menorcan muscles) and some of its traditional recipes such as caracoles con centollo (snails with crab). It is open all day. They take reservations for private events.