Apunt Menorca Es Jardí Cafè Restaurant | Apunt Menorca

Es Jardí Cafè Restaurant

Escrit per Apunt Menorca

Sopar a Es Jardí de Ses Bruixes és màgic. La llum càlida de les espelmes i els chandeliers i l’aroma dels gessamins, tarongers i clívies creen l’escenari perfecte per gaudir d’una cuina honesta, de sabors elegants i elaboracions naturals, que es nodreix d’ingredients frescos, procedents del mercat i de petits productors de l’illa. La marca Menorca Reserva de Biosfera confirma el compromís de Ses Bruixes amb la qualitat i la sostenibilitat

Cenar en Es Jardí de Ses Bruixes es mágico. La luz cálida de las velas y los chandeliers y el aroma de los jazmines, naranjos y clivias crean el escenario perfecto para disfrutar de una cocina honesta, de sabores elegantes y elaboraciones naturales, que se nutre de ingredientes frescos, procedentes del mercado y de pequeños productores de la isla. La marca Menorca Reserva de Biosfera confirma el compromiso de Ses Bruixes con la calidad y la sostenibilidad.

Enjoy a magical dinner at Es Jardí de Ses Bruixes. With soft candlelight and chandeliers, the fragrant aroma of jasmine, orange and clivia, here is a perfect spot to savour cuisine with subtle flavours and natural produce, prepared with fresh ingredients from the market and island producers. The brad Menorca Biosphere Reserve endorses the Ses Bruixes team for its commitment to quality and sustainability.