Apunt Menorca La Cocina de Cristine | Apunt Menorca
La Cocina de Cristine

La Cocina de Cristine

Escrit per Apunt Menorca

Als que gaudeixen compartint taula, als que entenen els àpats com a moments de felicitat, com experiències que alimenten l’ànima… A tots ells els seduirà la proposta gastronòmica que, de la mà de Ses Forquilles, ofereix La Cocina de Cristine tots els dies d’11.30 a 23 hores en un lloc idíl·lic: la terrassa de l’hotel boutique Cristine Bedfor. Impossible no rendir-se davant del sabor del coco ceviche, el bocata de pastrami de vaca menorquina o els tacos de peixet de roca.

A los que disfrutan compartiendo mesa, a los que entienden las comidas como momentos de felicidad, como experiencias que alimentan el alma… A todos ellos les seducirá la propuesta gastronómica que, de la mano de Ses Forquilles, ofrece La Cocina de Cristine todos los días de 11.30 a 23 horas en un lugar idílico: la terraza del hotel boutique Cristine Bedfor. Imposible no rendirse ante el sabor del coco ceviche, el bocata de pastrami de vaca menorquina o los tacos de pescado de roca.

For those who enjoy sharing a table, who interpret meals as moments of happiness, experiences that feed the soul… All of you will be blown away by the cuisine served at La Cocina de Cristine every day from 11.30 to 23 h and provided by Ses Forquilles. It’s an idyllic setting too: the terrace of boutique hotel Cristine Bedfor. Sample the amazing taste of their coconut ceviche, Menorca beef pastrami sandwich and rock fish tacos.