Apunt Menorca Lemon Bar, Cocktails, food and sea
Lemon

Lemon Bar

Escrit per

Juan Marcos és un alquimista, un mestre en l’art de la cocteleria. I Lemon és lloc de peregrinació per als amants de les mescles acadèmiques, des del Espresso Martini o el Daiquiri fins al Old fashioned o Rob Roy, a més de centenars de referències de espirituosos, ampolles de col·lecció i sèries limitades. Arrodoneixen l’experiència la seva idíl·lica ubicació a pocs metres de l’aigua a Calesfonts i na Carla cuidant al visitant com si fos part de la família.
__

Juan Marcos es un alquimista, un maestro en el arte de la coctelería. Y Lemon es lugar de peregrinación para los amantes de las mezclas académicas, desde el Espresso Martini o el Daiquiri hasta el Old fashioned o Rob Roy, además de cientos de referencias de espirituosos, botellas de colección y series limitadas. Redondean la experiencia su idílica ubicación a pocos metros del agua en Calesfonts y Carla cuidando al visitante como parte de la familia.

__

Juan Marcos is an alchemist, a master in the art of cocktails. And Lemon is a pilgrims’ point for lovers of academic mixtures ranging from Espresso Martini or Daiquiri to Old fashioned or Rob Roy, apart from hundreds of other brands of spirits, collectable bottles and limited series. The experience is rounded off by its idyllic location overlooking the water in Calesfonts, with Carla looking after guests as if they are part of the family.