Apunt Menorca Mestre d'aixa, vins i sabors del món | Apunt Menorca
Mestre d'Aixa

Mestre d’Aixa

Escrit per

Una dels restaurants més en forma de l’illa. De la seva carta ens agrada tot, especialment l’inconformisme que s’intueix en plats on prima el sabor i la intensitat. Es nota que els va la diversió i que avorreixen les coses convencionals. Saben molt bé que només així s’aconsegueix impactar i convertir comensals d’un dia en incondicionals, un objectiu que requereix també d’un bon servei en sala, i el tenen. La carta de vins i la selecció per copes és excel·lent.

__

Una de los restaurantes más en forma de la isla. De su carta nos gusta todo, especialmente el inconformismo que se intuye en platos donde prima el sabor y la intensidad. Se nota que les va la diversión y que aborrecen lo convencional. Saben muy bien que solo así se logra impactar y convertir comensales de un día en incondicionales, un objetivo que requiere también de un buen servicio en sala, y lo tienen. La carta de vinos y la selección por copas es excelente.

__

One of the trendiest restaurants on the island. We love everything on the menu, particularly the intuitive maverick element of dishes that burst with flavour and intensity. You can tell that they like fun and abhor anything conventional. They know very well that this way they succeed in making an impact and turning passer-by diners into unconditionals, which also requires the good table service that they provide. The wine list and choice by the glass is excellent.