Apunt Menorca Paput Menorca | Apunt Menorca
Paput Menorca

Paput Menorca

Escrit per Apunt Menorca

L’equip de Paput té la clau de l’èxit: hamburgueses suculentes, amanides i poke bowl, plats per compartir universals, còctels de primera i un ambient immillorable a ritme de dj sessions. Inquiets per naturalesa, aquest any estrenen cervesa, la Verigut, i també una línia de marxandatge.

Paput és un projecte d’esperit jove on música, còctels i burgers van de la mà. Un local a l’aire lliure per gaudir de l’etern estiu. La seva carta troba l’equilibri ideal entre la cuina fusió i el fast food, entre la rapidesa del menjar de carrer i la cura per la gastronomia de qualitat, amb hamburgueses originals i boníssimes.

Paput se situa en un racó privilegiat, just a l’inici del port de Maó. Una zona tranquil·la i bonica on fàcilment impera el bonrrollisme. Un lloc privilegiat per prendre un cóctel mentre es pon el sol.

El equipo de Paput ha dado en el clavo: burgers suculentas, ensaladas y poke bowl, platos para compartir universales, cócteles de primera y un ambiente inmejorable al ritmo de dj sessions. Inquietos por naturaleza, este año estrenan cerveza, la Verigut, y también una línea de merchandising.

Paput es un proyecto de espíritu joven donde música, cócteles y burgers van de la mano. Un local al aire libre para disfrutar del eterno verano. Su carta encuentra el equilibrio ideal entre la cocina fusión y el fast food, entre la rapidez de la comida callejera y el cuidado por la gastronomía de calidad, con hamburguesas originales y riquísimas.

Paput se sitúa en un rincón privilegiado, justo al inicio del puerto de Maó. Una zona tranquila y bonita dónde fácilmente impera el buenrrollismo. Un lugar privilegiado para tomar un cóctel al atardecer.

The Paput team has nailed their success with tasty burgers, salads and poke bowls, sharing platters, great cocktails and a fantastic atmosphere with DJ music sessions. Always on the lookout for novelties, this year they have launched Verigut beer plus a line of merchandise.