Apunt Menorca Rels Restaurant, orígens sense lligams | Apunt Menorca
Rels Restaurant

Rels Restaurant

Escrit per Apunt Menorca

El xef Joan Bagur reivindica els orígens amb el frescor de qui cuina sense lligams. Platas com el tartar de crustacis o la porcella amb pomes ens parlen d’aquesta essència revisada. Menció especial mereixen les postres, una explosió de textures i sabors. Excel·lent servei de sala i selecció de vins, a càrrec de la maître i sommelier Inma González. La terrassa és l’escenari perfecte per a aquest festí gastronòmic. Imprescindible.

El chef Joan Bagur reivindica los orígenes con la frescura de quien cocina sin ataduras. Platos como el tartar de crustáceos o el cochinillo con manzanas nos hablan de esa esencia revisada. Mención especial merecen los postres, una explosión de texturas y sabores. Excelente servicio de sala y selección de vinos, a cargo de la maître y sumiller Inma González. La terraza es el escenario perfecto para este festín gastronómico. Imprescindible.

Joan Bagur values tradition while following his own refreshing and bold approach. Dishes like shellfish tartar or suckling pig with apples add a modern twist, no to mention his desserts with their amazing explosive flavours and textures. Excellent table service, with wine selections managed by the maître and sommelier Inma González. The terrace makes a perfect setting for this gastronomic feast. A must!