Apunt Menorca Romeo y Julieta, Restaurant, pool lounge and spa | Apunt Menorca
Romeo y Julieta

Romeo y Julieta

Escrit per

La Mediterrània i Sud-amèrica es donen cita a la carta de Romeo y Julieta, un espai gastronòmic per a gent que gaudeix de la bona cuina en un entorn únic. Amb un enfocament 100% sostenible -es nodreix de producte local, de temporada i biològic- l’equip de cuina dóna sortida a plats singulars com el pop ofegat o la burger coca bamba. Interessant selecció de còctels. El projecte, més ampli, inclou spa, ioga, pilates, massatges, pàdel i piscina.

__

El Mediterráneo y Sudamérica se dan cita en la carta de Romeo y Julieta, un espacio gastronómico para gente que disfruta de la buena cocina en un entorno único. Con un enfoque sostenible 100% -se nutre de producto local, de temporada y biológico- el equipo de cocina da salida a platos singulares como el pulpo hogao o la burger coca bamba. Interesante selección de cócteles. El proyecto, más amplio, incluye spa, yoga, pilates, masajes, pádel y piscina.

__

The Mediterranean and South America merge into Romeo y Julieta, offering a gastronomy experience for discerning diners in a unique setting. 100% sustainable fresh organic and seasonal produce cooked to perfection in dishes such as ‘hogao octopus’ and ‘coca bamba burgers’. Classic and unusual cocktails will be served. The venue also offers a spa, yoga and pilates, massage, paddle-tennis and a swimming pool.