Apunt Menorca Sa Bona Birra TapRoom | Apunt Menorca

Sa Bona Birra Tap Room

Escrit per Apunt Menorca

L’any 2012 es van obrir camí a Menorca com a productors i comercialitzadors de craft beer. Vuit anys després han fet la passa i han obert Sa Bona Birra TapRoom a l’Av. Jaume I El Conqueridor, no gaire lluny de la botiga que regentaven al costat de l’emblemàtica plaça de la Llibertat de Ciutadella. Disposen de deu tiradors i una carta amb desenes de referències per a tots els gustos, a més d’una selecció de mossets street food. S’han guanyat a pols ser el principal referent a l’illa per als que gaudeixen de la cervesa artesana. Deixa’t guiar pel seu equip. Salut i bona birra!

En 2012 se abrieron camino en Menorca como productores y comercializadores de craft beer. Ocho años después se han decidido a dar el paso y han abierto Sa Bona Birra TapRoom en la Av. Jaume I El Conqueridor, no muy lejos de la tienda que regentaban al lado de la emblemática Plaza de la Libertad de Ciutadella. Disponen de diez tiradores y una carta con decenas de referencias para todos los gustos, además de una selección de bocados street food. Se han ganado a pulso ser el principal referente en la isla para quienes disfrutan de la cerveza artesana. Déjate guiar por su equipo. Salut i bona birra!

In 2012, the way was paved in Menorca for producers and vendors of craft beer. At their cellar by the fish market (Mercat des Peix), they have more than 200 brands from all over the world, including a selection of NEIPAs and of ‘hoppy & hazy beers’ that you can either drink in situ or take home. They have succesfully achieved their status of the most important beer cellar on the island for those who enjoy craft beer. Let their team advise you. Salut i bona birra!