Apunt Menorca Sa Cova, el sabor de Menorca | Apunt Menorca
Sa Cova - Barceló Hamilton

Sa Cova, el sabor de Menorca

Escrit per Apunt Menorca

A Sa Cova, el restaurant 100% menorquí de l’Hotel Barceló Hamilton Menorca, podràs degustar una de les millors calderetes de llagosta de l’illa. El secret el posa el seu xef, artífex d’una carta que et transportarà al cor de la mar. Lluç amb vinagreta de tomàquets cherry i pinyons o arròs melós de llamàntol són algunes de les suculentes propostes que podràs tastar a la terrassa d’aquesta antiga cova de pescadors ubicada al port de Maó. De postres t’aconsellem el gaspatxo de freses amb sorbet de pomada. Sabor 100% menorquí.

En Sa Cova podrás degustar una de las mejores calderetas de langosta de la isla. El secreto lo pone su chef, artífice de una carta que te transportará al corazón del mar. Merluza con vinagreta de tomates cherry y piñones o arroz meloso de bogavante son algunas de las apetecibles propuestas que podrás degustar en la terraza de esta antigua cueva de pescadores ubicada en el puerto de Maó. De postre te aconsejamos el gazpacho de fresas con sorbete de pomada. Sabor 100% menorquín.

At Sa Cova you will taste one of the very best “caldereta” (lobster bouillabaisse) on the island. The secret is well kept by the chef, author of a menu that will transport your senses to the heart of the sea. Hake with cherry tomato vinaigrette and creamy lobster rice are delicious examples of the exquisite dishes you’ll taste on the terrace of this old fishermen’s cave located in the Port of Maó. For dessert, we recommend the strawberry gazpacho with pomada sorbet. 100% Menorcan flavour.