Apunt Menorca Sant Joan de Binissaida, qualitat culinària en plena natura | Apunt Menorca
Sant Joan de Binissaida

Sant Joan de Binissaida

Escrit per Apunt Menorca

Un any més la perfecta comunió entre cuina i entorn de l’Hotel Sant Joan de Binissaida fa que la seva experiència culinària es converteixi en un must gastronòmic. Els seus plats s’elaboren amb productes frescos i locals, així com amb verdures del seu hort ecològic. La direcció culinària del restaurant continua en mans de l’equip de Ses Forquilles. Posa la guinda amb una copa al bar de la seva piscina.

Un año más la perfecta comunión entre cocina y entorno del Hotel Sant Joan de Binissaida hacen que su experiencia culinaria se convierta en un must gastronómico. Sus platos se elaboran con productos frescos y locales, así como con verduras de su huerto ecológico. La dirección culinaria del restaurante continúa siendo del equipo de Ses Forquilles. Pon la guinda con una copa en el bar de su piscina.

As we have come to expect, the perfect marriage between cuisine and surroundings at the Hotel Sant Joan de Binissaida makes it a gastronomic “must”. Their dishes are created with fresh and local products, coming from their very own organic vegetable garden. Culinary management is still handled by the team from Ses Forquilles. A drink at their poolside bar is truly the icing on the cake.