Apunt Menorca Santa Clara, cuina mediterrània i piezzes | Apunt Menorca
Santa Clara

Santa Clara

Escrit per

Trenta anys de cuina ininterrompuda són una bona carta de presentació per a aquest negoci familiar dedicat a la gastronomia mediterrània. El producte local és a la base de tots els seus plats. Menció especial mereixen les pizzes gurmet -sempre amb mozzarella de Menorca-, les raoles de bacallà, el be de l’illa amb mel i mostassa, el marisc del dia i les pastes fresques. El pastís d’ametlles, feta per les monges de Santa Clara exclusivament per al restaurant, és una temptació.

__

Treinta años de cocina ininterrumpida son una buena carta de presentación para este negocio familiar dedicado a la gastronomía mediterránea. El producto local está en la base de todos sus platos. Mención especial merecen las pizzas gourmet -siempre con mozzarella de Menorca-, las raoles de bacalao, el cordero de la isla con miel y mostaza, el marisco del día y las pastas frescas. La tarta de almendras, hecha por las monjas de Santa Clara solo para el restaurante, es una tentación.

__

This family-run restaurant has been serving sensational Mediterranean dishes for thirty years, focusing on the best local produce. It’s worth mentioning their gourmet pizzas made with Menorcan mozzarella, cod fritters, local lamb with honey and mustard, freshly caught shellfish and homemade pasta. Their delicious almond tart is made exclusively for them by the nuns at Santa Clara.