Apunt Menorca Smoix, cuina de producte | Apunt Menorca
Smoix

Smoix

Escrit per Apunt Menorca

La cuina de Miquel Sánchez emociona. I ho fa perquè és franca i elegant. Prenent com a punt de partida el millor producte local, aconsegueix donar als seus plats sabors memorables, ja sigui en forma de finger food o d’elaboracions més exigents. La sala és territori de Vianey, que l’administra amb gust i criteri. El mateix que posa en la gestió del petit hotel que van obrir fa poc i que comparteix amb el restaurant l’harmonia entre el mediterrani i l’industrial.

La cocina de Miquel Sánchez emociona. Y lo hace porque es franca y elegante. Tomando como punto de partida el mejor producto local, consigue dar a sus platos sabores memorables, ya sea en forma de finger food o de elaboraciones más exigentes. La sala es territorio de Vianey, que la administra con gusto y criterio. El mismo que pone en la gestión del pequeño hotel que abrieron hace poco y que comparte con el restaurante la armonía entre lo mediterráneo y lo industrial.

Miquel Sánchez’ cuisine is exciting. And he does it because it is honest and elegant. Starting off with the finest local produce, he achieves unforgettable flavours in his dishes, whether it is finger food or more exacting recipes. Vianey, the head waiter, runs the dining room with the same taste and rigour as he also manages the small brand-new hotel, and both reflect a harmonious blend of all things Mediterranean and an industrial element.