Apunt Menorca The Blarney Stone Irish Pub | Apunt Menorca
The Blarney Stone Irish Pub

The Blarney Stone Irish Pub

Escrit per Apunt Menorca

Només per la posta de sol ja val la pena seure a la terrassa de «S’Irlandès», com coneixen a Menorca The Blarney Stone. Un espectacle natural diari que encara sap millor si l’acompanyes d’una cervesa (tenen més de 50 referències), un còctel refrescant o una copa de vi. I més encara si t’animes amb una de les seves delicioses hamburgueses i altres carns de l’illa de primera qualitat. També tenen opcions vegetarianes i una bona selecció de tapes i entrants. Obren tot el dia.

Solo por la puesta de sol ya vale la pena sentarse en la terraza de The Blarney, «S’Irlandès», como conocen en Menorca The Blarney Stone. Un espectáculo natural diario que sabe mejor si lo acompañas de una cerveza (tienen más de 50 referencias), un refrescante cóctel o una copa de vino. Y más aún si te animas con una de sus deliciosas hamburguesas y otras carnes de la isla de primera calidad. También tienen opciones vegetarianas y una buena selección de tapas y entrantes. Abren todo el día.

If nothing else, it’s definitely worth going to enjoy the sunset on the terrace at «S’Irlandès», as it is known in Menorca. It’s a true natural daily spectacle, and even better when shipping a cool beer (they have over 50 brands), a great cocktail or a glass of wine. And then there are their tasty hamburgers and other top quality meats to tempt you. There also do good vegetarian dishes and a range of tapas and starters. Open all day.