Apunt Menorca Way Restaurant, un trosset d'Àsia a Menorca | Apunt Menorca
Way Restaurant

Way Restaurant

Escrit per Apunt Menorca

El restaurant Way amplia la seva extensa carta de plats asiàtics amb una nova tècnica de cocció: la robata, grill d’origen nipó que aporta a carns i peixos un singular sabor fumat. Aquesta nova oferta se suma a la selecció de receptes japoneses i xineses, de tall tradicional i també innovador, que l’han convertit en un dels restaurants més populars de l’illa. S’agraeix poder allargar la vetllada amb un bon còctel a la seva terrassa amb vistes al port de Maó.

El restaurante Way amplía su ya de por sí larga carta de platos asiáticos con una nueva técnica de cocción: la robata, grill de origen nipón que aporta a carnes y pescados un singular sabor ahumado. Esta nueva oferta se suma a la selección de recetas japonesas y chinas, de corte tradicional y también innovador, que lo han convertido en uno de los restaurantes más populares de la isla. Se agradece poder alargar la velada con un buen cóctel en su terraza con vistas al puerto de Maó.

The Way restaurant is expanding its already extensive menu of Asian food to include a new cooking method: the robata, a Japanese grill system which gives meat and fish a distinctive smoked taste. This new option is added to the well-known Japanese and Chinese dishes, both traditional and innovative, that have made it one of the most popular restaurants on the island. Draw out the evening with a good cocktail and great views of Maó Harbour.