Apunt Menorca Adamastor - Apunt, la guia de Menorca
Adamastor

Adamastor

Escrit per

Descobreix la costa de Menorca amb un llaüt clàssic de fusta, símbol de l’essència marinera d’aquesta terra. Escull el teu plan (4 hores, 8 hores o una màgica posta de sol), surt a navegar amb l’Adamastor 1967 o el Siau Qui Sou (lloguer de vaixell en exclusiva amb patró professional), recorre els racons més bonics del litoral i gaudeix de la vida mediterrània!

Descubre la costa de Menorca a bordo de un llaüt clásico de madera, símbolo de la esencia marinera de esta tierra. Escoge tu plan (4 horas, 8 horas o una mágica puesta de sol), sal a navegar con el Adamastor 1967 o el Siau Qui Sou (alquiler de barco en exclusiva con patrón profesional), recorre los rincones más bellos del litoral y disfruta de la vida mediterránea!

Discover Menorca’s stunning shores on board a classic wooden llaüt boat, a true symbol of our seafaring tradition. Choose your plan (4 hours, 8 hours or a magical sunset experience) on either an Adamastor 1967 or a Siau Qui Sou (boat charter with professional skipper), and enjoy the island’s most beautiful coastal spots and Mediterranean life!