Apunt Menorca Alcolea & Kraus, art disseny i decoració | Apunt Menorca
Alcolea & Krauss

Alcolea & Krauss

Escrit per

Alcolea & Krauss és el nou punt de referència a Menorca per a l’art, el disseny, la decoració i les antiguitats. En una nau de més de 500 m2, la parella formada per Fernando Alcolea i Victoria Krauss s’ha reunit amb criteri una selecció eclèctica d’articles de disseny, mobles, objectes de col lecció, peces d’art contemporani i antiguitats, aportant a l’illa, d’aquest manera, 30 anys d’experiència, de coneixement i de passió pel món de l’art. Els dissabtes (10:30 – 14:00 hores) passa’t pel Flea Market: antiguitats, brocanters, vintage, art, vinils i molt més!

__

Alcolea & Krauss es el nuevo punto de referencia en Menorca para el arte, el diseño, la decoración y las antigüedades. En una nave de más de 500 m2, la pareja formada por Fernando Alcolea y Victoria Krauss ha reunido con criterio una selección ecléctica de artículos de diseño, muebles, objetos de colección, piezas de arte contemporáneo y antigüedades, aportando a la isla, de este modo, 30 años de experiencia, de conocimiento y de pasión por el mundo del arte. Los sábados (10.30-14h) pásate por el Flea Market: antigüedades, brocantes, vintage, arte, vinilos y mucho más!

__

Alcolea & Krauss is a unique, new space of “Art for Living” in Menorca. Over 500 m2 of an eclectic mix of furniture, art, antiques, designer objects, and collectibles carefully put together by Fernando Alcolea & Victoria Krauss who share with the island their passion and 30 years of experience in the international art world.