Apunt Menorca Els artesans de l'illa venen les seves creacions online | Apunt Menorca
Artesans de Menorca

Els artesans de Menorca venen les seves creacions online

Escrit per

Nova aposta per la digitalització i la venda directa entre els sectors productius de Menorca. Els artesans estrenen la web www.artesansdemenorca.org per donar visibilitat a les seves creacions i estimular la comercialització.

Els artesans de Menorca, com els productors agroalimentaris i els punts de venda del sector primari, també han fet una aposta per la digitalització en aquests temps de confinament i han estrenat nova web per, com asseguren, “tenir més oportunitats de venda en aquest nou escenari”.

“Aquest nou projecte cobra més sentit que mai en el moment actual”, expliquen des de l’Associació d’Empreses d’Artesania de Menorca (Arteme). Amb aquesta aposta els artesans menorquins miren de contrarestar la paralització de l’activitat econòmica causada pel tancament de les botigues i la cancel·lació d’exposicions, fires i mercats.

Fitxes d’artesans i compra online

A www.artesansdemenorca.org es poden consultar les fitxes de més de trenta artesans de l’illa i també es pot accedir a les botigues online que molts d’ells han activat. D’aquesta manera, es dona visibilitat a la producció artesanal “Made in Menorca” i s’estimula la venda directa.

Web Artesans de Menorca

Els artesans inclosos en aquesta plataforma digital pertanyen a oficis diversos i creen, entre d’altres, joies, articles tèxtils i de pell, calçat, licors, pintura i ceràmica. Us convidem a entrar a la web i admirar la qualitat i singularitat de les seves creacions.

Val a dir que des d’Arteme, integrada en PIME-Menorca, s’ha creat també un distintiu per identificar fàcilment les botigues i els tallers dels artesans que hi formen part perquè, una vegada recuperada la normalitat i la lliure circulació dels ciutadans, siguin fàcilment localitzables, a més de dotar d’una identitat comuna als professionals del sector de l’artesania.