Apunt Menorca Bodegas Torralbenc | Apunt Menorca
Bodegas Torralbenc

Bodegas Torralbenc

Escrit per Apunt Menorca

T’apasiona el món del vi? Bodegas Torralbenc obres les seves portes perquè puguis gaudir de la singularitat del seu terroir, les varietats que cultiven i la seva cura, el procés d’elaboració i les qualitats que expliquen per què els seus vins són tan preuats. Reserva la teva plaça i gaudeix per només 25 € d’una visita guiada a les seves vinyes i una cata dels vins amb degustació de productes de l’illa.

¿Te apasiona el mundo del vino? Bodegas Torralbenc abre sus puertas para que puedas descubrir la singularidad de su terroir, las variedades que cultivan y su cuidado, el proceso de elaboración y las cualidades que explican por qué sus vinos son tan apreciados. Reserva tu plaza y disfruta por solo 25€ de una visita guiada a sus viñedos y una cata de vinos con degustación de productos de la isla. Hasta el 15/06, de lu. a vi. a las 12h; del 16/06 al 15/09, a las 18h; y a partir del 16/09, a las 12h.

Are you fascinated with wine? The winery Bodegas Torralbenc welcomes you to come and discover their unique terroir, the varieties of grape they cultivate and how they care for them, plus taking you through their viticulture process and the highly appreciated qualities in the wines. Book your space and, for just 25 €, enjoy a guided visit followed by a tasting complimented by other island produce. Open from 16/06 to 15/09 at 18h; and as of 16/09, from midday.